Asiakaskortisto, Ajanvarausohjelma, Laskutus, Reskontra, Varastonhallinta ja Kassa

Monipuolinen Ajas-tuotevalikoima mahdollistaa asiakaspalveluyrityksen koko palveluketjun järjestämisen. Asiakkaasi varaavat ajat suoraan verkossa tai voit itse tehdä varauksen hallintanäkymän kautta.

Ajas-järjestelmillä hoidat vaivattomasti asiakaskäynnin kirjaamisen, käteismaksun tai laskutuksen, reskontran, varastonhallinnan ja kirjanpidon. Järjestelmä koostuu valittavasta tuotepaketeista: Ajas Nettivaraus, Ajas Asiakashallinta, Ajas Pro tai Ajas Premium. Kun olet valinnut paketin ja tehnyt tilauksen, saat järjestelmän heti käyttöön.

Ajas Asiakashallinta Touch

  • Selainsovellus kaikille päätelaitteille
  • Ajas Touch -ohjausnäkymä
  • Ajas Internet-Ajanvarauksen asiakasnäkymä


Ajanvarausjärjestelmän selainsovellus Ajanvarausjärjestelmän asiakasnäkymä

Ajas-järjestelmän ominaisuuksia

Mikä on pakettien olennaisin ero?

Kaikkiin Ajas-paketteihin kuuluu Asiakashallinta Touch -ohjelmisto, jossa hallinnoit kaiken ajanvarauksesta laskutukseen ja lisätuotteiden myyntiin.

Ajas Nettivaraus, Pro ja Premium -paketteihin sisältyy tämän lisäksi Ajas Internet-ajanvaraus -järjestelmä, jonka kautta asiakkaasi voivat varata aikoja itselleen milloin tahansa vuorokaudessa 24/7.

Asiakashallinta Touch -ohjelmistoa voit käyttää sekä tietokoneen että mobiililaitteen selaimessa. Ajas Internet-ajanvaraus on automaattisesti mukana Ajas Nettivaraus, Ajas Pro ja Ajas Premium -tuotepaketeissa.

Katso alla poiminta Ajas-järjestelmän suosituista ominaisuuksista ja kattavasti täältä.