Lahjakortit

Lahjakorttien voimassaolosta ajan tasalla pysyminen on myös tehty helpoksi. Ajas-järjestelmän Lahjakortit-osiossa voit tarkastella voimassaolevia ja vanhentuneita lahjakortteja yhdessä tai erikseen. Yksittäisen lahjakortin historia on myös nähtävissä, jolloin voit tarvittaessa tarkastaa, milloin tiettyä lahjakorttia on käytetty.

Ajas-järjestelmässä lahjakorttien luonti, myynti ja seuranta on helppoa. Myytävät lahjakortit voivat perustua joko euromääräiseen arvoon tai palvelukertojen lukumäärään ja niiden voimassaoloaika on vapaasti valittavissa. Kun lahjakortti perustuu palvelukertojen lukumäärään, voidaan sille määritellä sekä kokonaissumma että tietty palvelu, joka sillä voidaan maksaa.

Kun lahjakortti luodaan Ajas Touchiin, siihen voidaan liittää asiakas. Tällöin asiakkaan maksaessa lahjakortti löytyy asiakkaan asiakaskortilta automaattisesti. Jos lahjakortille ei tehdä asiakasliitäntää, voi sitä käyttää jopa useampi henkilö. Tällöin henkilöiden on vain muistettava lahjakortin lyhyt tunniste. Lahjakortilla voi maksaa koko palvelun tai vain osan siitä.

Lahjakortteja voi myydä monella tapaa, vaikkapa suoraan tiskiltä uudelle asiakkaalle tai lahjakorttia lahjaksi hankkivalle, käynnin yhteydessä nykyiselle asiakkaalle tai verkkokaupassa. Lahjakortti toimii helposti maksuvälineenä. Jos käytössäsi on Ajas-ohjelman lisäpalvelu nettivarauksen ennakkomaksamisesta, varauksen voi maksaa jo netissä lahjakorttia käyttämällä.

Verkkokauppamyynti

Jos yritykselläsi on WordPress -julkaisujärjestelmällä tehdyt verkkosivut ja WooCommerce -verkkokauppa, voit asentaa ohjelmaan Ajas Lahjakortti-lisäosan ja aloittaa verkkokauppamyynnin vaivattomasti. Silloin voit myydä lahjakortteja myös verkkokaupassa, ja hallinnoida niitä Ajas Touchissa. Verkkokaupan käyttöönotto on myös helppoa. Lahjakorttien myyminen verkossa on tehty helpoksi myös niiltä osin, että toiminto on integroitu Ajas-ohjelman kanssa, joten verkossa myydyt lahjakortit tulevat suoraan näkyviin Ajas-ohjelmaasi.

Voit tutustua lahjakorttien verkkokauppaan vierailemalla esimerkkikaupassamme. Tällä sivustolla olemme pitäytyneet hyvin yksinkertaisessa versiossa, mutta siitä saa silti hyvä kuvan verkkokaupan toiminnasta.