Asiakaskortisto, Ajanvarausohjelma, Laskutus, Reskontra, Varastonhallinta ja Kassa

Ajas Asiakashallinta - ammattilaisen sovellus selaimessa ja työpöydällä

  • Ajas Asiakashallinta -ohjelmaa voi käyttää sekä Ajas Touch että Ajas Desktop käyttöliittymällä
  • Ajanvaraus, laskutus ja lisätuotteiden myynti hetkessä
  • Asiakaskortistosta näet heti kaikki kyseisen asiakkaan tiedot ja aiemmat tapahtumat
  • Kelan suorakorvaukset (fysioterapia, lääkäri)
  • Maksupäätemaksut, laskutus ja reskontra
  • Soveltuu työterveyshuollon käyttöön

Ajanvarausosio / varauskalenteri

Asiakas yllättyy positiivisesti muistaessanne hänen edelliset käyntinsä.

Ajanvarausjärjestelmän avulla hyödynnätte viime hetken peruutusajat.

Ajas Ajanvarausohjelma on saumattomasti yhteensopiva Ajas Internet-ajanvarauksen kanssa, jonka avulla asiakkaat voivat nettiä käyttäen etsiä itse sopivan ajankohdan käynnilleen ja tehostaa huimasti ajanvarauksen toimintaa.

Ajanvarausjärjestelmä on parhaimmillaan usean toimipisteen yrityksessä online-versiona, kun kaikki tiedot ovat jokaisessa toimipisteessä jatkuvasti ajan tasalla.

Asiakaskortisto / asiakasrekisteri

Terveydenhoidon toimialoilla laki velvoittaa arkistoimaan potilaskortit ja säilyttämään niitä määrätyn ajanjakson verran.

Pystyt seuraamaan asiakkaiden käyntihistoriaa ja tarkastamaan mitä asiakkaalle on viimeksi tehty tai mitä palveluita/tuotteita hän osti

Asiakaskortisto on todella käytännöllinen usean toimipisteen yrityksessä online-versiona, kun kaikki tiedot ovat jokaisessa paikassa jatkuvasti ajan tasalla.

Asiakastiedot löytyvät kätevästi ja ovat helposti päivitettävissä.

KELA-laskutustoiminnoilla hoitoalan suorakorvausten käsittely helpottuu

Laskutus / myyntireskontra

Kun asiakas on käynyt yrityksessänne, myynti sekä laskun tai kuitin kirjoittaminen onnistuu helposti Ajas laskutusosion avulla.

Ajas osaa huolehtia myös myyntireskontrasta. Konekielisen tiliotteen lukutoiminto mahdollistaa sen, ettei maksusuorituksia tarvitse etsiä manuaalisesti tiliotteista.

Järjestelmästä onnistuu kaiken lisäksi lähettää myös sähköinen eVoice lasku, jossa välittäjänä toimii Trust Perintä. Samaa reittiä voitte helposti siirtää myös maksamattomat laskut perittäväksi selainpohjaisen palvelun kautta.

Ajas laskutukseen kuuluvat nyt myös kassatoiminnot sekä EMVCard maksupäätteellä maksaminen. Laskun, varauksen tai käynnin maksaminen luotto- tai pankkikortilla onnistuu vaivattomasti, kuten myös käteismaksut. Lisää laskutusosiosta...

Ostolaskut / ostoreskontra

Asiakashallinta sisältää ostoreskontra-toiminnon, johon kirjaat helposti yritykselle tulevat kulut.

Ostolaskun perustiedot voidaan täyttää lomakkeelle suoraan viivakoodin avulla ja ostoreskontrasta pystyy vahtimaan laskujen eräpäiviä sekä tallentamaan tiedot automaattisesti kirjanpito-osioon.

Ajas ostoreskontrasta voi myös kopioida vanhan tapahtuman pohjaksi uuteen. Ostolasku osaa myös täydentää tili- ja viitenumerojen avulla automaattisen virtuaaliviivakoodin, jonka avulla pankin viitesiirron tiedot voidaan täyttää verkkopankissa automaattisesti.

Tilastot ja viennit

Tilastotoiminnon avulla pysyt helposti ajan tasalla yrityksen taloudesta ja asiakasmääristä.

Selkeät ja havainnollistavat kaaviot helpottavat liiketoiminnan muutosten seuraamista.

Tietoja voidaan myös viedä muihin järjestelmiin sekä Exceliin tarkempia tilastollisia analyysejä varten.

Kassa ja maksupääte

Ajas kassatoiminto on yksi markkinoiden helppokäyttöisimmistä. Selkeät kentät maksettavalle summalle ja asiakkaan antamalle rahamäärälle. Ohjelma laskee paljonko annetaan takaisin.

Korttimaksuissa on saumaton integraatio Nets Oy:n Lumo -maksupäätteisiin, joten käteis- ja korttimaksut sujuvat helposti.

Sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi

Ajas Asiakashallinnan asiakashakutoiminnon kautta voit lähettää asiakkaille ilmoituksia tai tarjouksia helposti joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lahjakortit ja verkkokauppamyynti

Ajas Asiakashallinnan lahjakorttitoiminnon avulla voi myydä lahjakortteja ja seurata niiden käyttöä.

Järjestelmä tukee sekä palveluiden määrään sidottua että lahjakortin kokonaisarvoon sidottua myyntiä (ns. arvolippu).

Asiakkaan näyttäessa lahjakortin se voidaan tunnistaa viivakoodilla tai lyhytkoodilla. Lahjakortti voidaan sitoa myös asiakkaaseen, jolloin se löytyy suoraan asiakkaan tiedoilla.

Lahjakortteja voidaan myydä myös verkossa automatisoidusti, jolloin ne tulevat suoraan näkyville Ajas Asiakashallintaan.

Kanta-arkisto -liityntä (eArkisto)

Asiakkaan Kanta-arkistoon kirjatut, muissa yrityksessä tehtyjen käyntien hoitotiedot saadaan Ajas-järjestelmästä helposti nähtäville, mikäli asiakas on niin toivonut. Ajas Asiakashallinta-ohjelmasta kirjaat yrityksesi asiakkaille tehdyt hoidot näppärästi Kanta-arkistoon, jolloin lakisääteiset vaatimukset voidaan täyttää. Lue lisää...