Ajas-tuotteet, tehty useille toimialoille

Ajas-järjestelmä on kehitetty  hyvin monipuoliseksi ja konfiguroitavaksi. Erityisesti ajanvarausjärjestelmän yleismalli soveltuu monille toimialoille lähes sellaisenaan. Lisäksi siitä on tehty erikoistoimialoja, joissa on huomioitu toimialan tarpeet ja poikkeukset paremmin.

Järjestelmästä löytyy useille eri toimialoille soveltuvia toimialaversioita. Muutamia erityisiä toimialoja on listattu alla.

Meillä on lisäksi pitkä kokemus räätälöidystä ohjelmistokehityksestä ja teemme tarvittaessa erikoisversioita myös sellaisille toimialoille, joita ei vielä ole olemassa. Hintamme ovat kilpailukykyiset, kannattaa kysyä tarjousta.

Yleismallinen ajanvarausjärjestelmä
Mahdollisuus räätälöinteihin

Ajas-ohjelmaa voidaan käyttää monenlaisilla toimialoilla ja yleismalli soveltuu laajasti eri tarkoituksiin monipuolisten konfiguraatiomahdollisuuksiensa ansiosta. Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki. Järjestelmään voidaan lisätä kokonaan uusia toimialoja, ominaisuuksia ja lomakkeita räätälöidysti, kohtuuhinnalla. Alla muutamia toimialoja, jotka onnistuvat yleismallilla tai räätälöidyillä versioilla.