Lahjakorttien myynti verkkokaupassa

verkkokauppamyynti-ajas-lahjakortit2

Verkkokauppamyynti

Jos yritykselläsi on WordPress -julkaisujärjestelmällä tehdyt verkkosivut ja WooCommerce -verkkokauppa, voit tilata ja asentaa kauppaasi Ajas Lahjakortit -lisäosan ja aloittaa Ajas lahjakorttien verkkokauppamyynnin vaivattomasti. Myydyt lahjakortit tulevat näkyviin Ajas -palveluun ja ovat katseltavissa Ajas Touch-hallintanäkymässä.

Voit myös tilata oman, ylläpidetyn verkkkokaupan. Sivuston URL-osoite on silloin muotoa: yrityksennimi.ajaskauppa.fi. Esimerkkikaupan näet täällä.

Ajas lahjakortit

Ajas -järjestelmän lahjakorttien luonti, myynti ja seuranta on helppoa. Lahjakortti voi perustua joko euromääräiseen arvoon tai palvelukertojen lukumäärään.

Kun lahjakortti luodaan Ajas Touchiin, siihen voi liittää asiakkaan. Kun asiakas maksaa käynnin, lahjakortti löytyy suoraan hänen asiakaskortilta. Jos lahjakortille ei tehdä asiakasliitäntää, sitä voi käyttää kaikki ne henkilöt, vaikkapa saman perheen jäsenet, jotka tietävät lahjakortin lyhyt tunniste numeron. Lahjakorttia voi käyttää yhdessä muiden maksutapojen kanssa.

Ajas -järjestelmän Lahjakortit -osiossa voit tarkastella voimassaolevia ja vanhentuneita lahjakortteja yhdessä tai erikseen. Yksittäisen lahjakortin käyttöhistoria on myös nähtävissä.

Lahjakortteja voi myydä kassalla ja verkkokaupassa. Jos käytössäsi on Ajas -ohjelman lisäpalvelu nettivarauksen ennakkomaksamisesta, varauksen voi maksaa jo netissä lahjakorttia käyttämällä.