Ajas Asiakashallinta-ohjelma tarjoaa osteopaateille toimistorutiinien hoitamiseen monipuoliset työkalut. Ohjelma sisältää asiakaskortiston, ajanvarauksen, varastohallinnan, laskutus/reskontran ja työvuorojen hallinnan.

Ajas on todella käytännöllinen usean toimipisteen yrityksessä palvelinversiona, kun kaikki tiedot ajanvarauksesta lähtien ovat jokaisessa paikassa jatkuvasti ajan tasalla.

Ajas Asiakashallinta -ohjelman voi myös laajentaa Ajas Pro -paketiksi, jolloin saat käyttöösi internet-ajanvarauksen. Nykyään yhä useampi asiakas valitseekin ja varaa asiakaspalvelun joustavasti ja nopeasti internetin kautta. 

Ajas-järjestelmä on Kanta-yhteensopiva, ja Kanta voidaan lisätä tilattuun pakettiin niin vanhoille kuin uusillekin käyttäjille.  

Osteopatian toimialaversio sisältää yleismallin ominaisuuksien lisäksi seuraavat toiminnot:

  • Osteopaatin arviot
  • Potilaskertomus
  • Potilaskertomuspohjat
  • Muut hoitoalan perusominaisuudet, kuten käyntihistorian tallennus ja tarkasteleminen

 

Asiakashallinta Osteopaateille

Ajas on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ratkaisu asiakashallinnan hoitamiseen!

Asiakkaan tarpeet ja vaatimukset ovat lähtökohtana Ajas-ohjelmien jatkuvalle kehitystyölle. Huolehdimme asiakkaistamme myös ostotapahtuman jälkeen mm automaattisten tietoturvapäivitysten avulla. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista asiantuntevaa teknistä tukea ohjelman käytöstä ja apua ongelmatilanteissa.