Yksityisyyden suoja synkronoitavissa palveluissa

 

Google-kalenterin yhdensuuntainen synkronointi

Ajas järjestelmään voidaan kytkeä yhdensuuntainen synkronointi Google kalenterin kanssa. Kalenterin käyttöönotto vaatii autentikoinnin Gmail-tunnuksilla, jotta järjestelmä saa pääsyavaimen jonka avulla synkronointi voidaan suorittaa.

Yhdensuuntainen synkronointi siirtää tiedot järjestelmään tulleista varauksista Google kalenteriin. Ajas ei lue yhdensuuntaisessa synkronoinnissa mitään tietoja kalenteristasi.

 

Gmail-rajapinta

Ajas mahdollistaa laskujen ja muiden viestien lähettämisen oman Gmail-tilin kautta, jolloin tieto jää Gmailin Lähetetyt-kansioon talteen ja viestien perillemeno on muutenkin mahdollisimman luotettavaa. Lähetys tapahtuu SMTP-kanavan tai Gmail APIn kautta. Lähetys on mahdollinen joko sallimalla vähemmän turvalliset sovellukset ja olla tekemättä autentikointia tai autentikoimalla sovellus SMTP-käyttöä varten.

Suosittelemme ensisijaisesti autentikoitumaan, jolloin vähemmän turvallisia sovelluksia ei tarvitse erikseen sallia tilin asetuksista.

Ajas käyttää rajapintaa vain viestien lähettämiseen. Järjestelmä ei lue tietoja käyttäjän sähköpostista.

 

Luottamuksellisuus

Henkilöstömme on kirjoittanut salassapitosopimuksen ja kaikki asiakassuhteen aikana tuleva tieto on luottamuksellista, jollei toisin erikseen sovita.