Hakema - markkinointikanava Ajas-käyttäjille

Ajas-tuotteet helpottavat asiakkuuksien ja ajanvarauksen hallintaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa asiakkaidemme mahdollisuuksia menestyä kilpailuilla markkinoilla. Asiakkaan menestys on aina myös meidän etumme, joten pyrimme auttamaan Ajas-käyttäjiä myös palveluiden markkinoinnissa ja asiakkaiden löytämisessä.Elokuussa 2015 olemme solmineet yhteistyösopimuksen ajanvarausportaali Hakeman kanssa. Hakema kokoaa useiden palveluyritysten varattavat ajat yhteen ja tarjoaa kuluttajille keskitetyn sivuston palveluiden ajanvaraukseen. Sivustolla käy tuhansia kävijöitä kuukausittain. Yhteistyösopimus tarjoaa uuden markkinointikanavan, jonka kautta Ajas-järjestelmää käyttävän yrityksen palvelut voivat tavoittaa uusia asiakkaita. Käy tutustumassa Hakemaan.

Tarjoamme palvelun kaikille Ajas Internet-ajanvarauksen käyttäjille. Yhteistyösopimuksen ansiosta palvelu on Ajas-käyttäjille myös huomattavasti Hakeman normaalihintoja edullisempi. Palvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksuja, Hakema veloittaa vain provision toteutuneista varauksista.

Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa. Tarjoamme järjestelmien välille täyden integraation jonka avulla Hakema lukee varattavat ajat ja palvelut automaattisesti Ajas-tilistänne. Tiedot luetaan turvallisesti salatun yhteyden yli. Hakemalla ei ole pääsyä mihinkään muihin tietoihin.

Oletko valmis vastaanottamaan lisää uusia asiakkaita? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme uusien markkinointikanavien avaamiseksi.