10.10.2019

Apple on julkaissut uuden macOS Catalina-version. Ajas -työpöytäsovellus ei ole yhteensopiva enää tämän version kanssa.

Jos et vielä ole aloittanut käyttämään Ajas Touch -selainversiota, ilmoita siitä asiakaspalvelun sähköpostiin niin lähetämme tiliäsi koskevan kirjautumislinkin. asiakaspalvelu (ät) eneroc.com

Työpöytäohjelman tarvitseva WineHQ ei tällä hetkellä toimi Catalina-versiossa.


Tapa käyttää Desktop -työpöytäsovellusta MAC-koneella on suorittaa täysimittainen Windows MACin sisällä joko Parallels Desktop -ohjelman avulla tai VirtualBox / WMware / vastaavan ohjelmiston avulla. Muussa tapauksessa on käytettävä Ajas Touchia, joka toimii kaikilla koneilla missä voidaan käyttää nettiselainta.

28.5.2019

Olemme kehittäneet jo yli kahden vuoden ajan uutta Ajas Touch -järjestelmää, joka tulee tarjoamaan vähitellen kaikki samat ominaisuudet kuin Ajas Desktop työpöytäversio. Tavoitteemme on se, että Asiakashallinta Desktop -työpöytäversion käyttäjät siirtyisivät jatkossa käyttämään Ajas Touchia ja mobiilisovellusta.

Asiakashallinta Desktop -työpöytäversio on rakennettu alun perin .NET Framework 4.0 -tekniikalla, joka toimii Macilla kolmannen osapuolen teknologiaa hyödyntäen. Apple on rajoittamassa ja muuttamassa käyttöjärjestelmänsä toimintaa seuraavissa versioissa siten, että todennäköisesti tämä kolmannen osapuolen komponentti ei enää toimi seuraavassa Mac OS käyttöjärjestelmässä, jollei siihen tule viime hetkellä kriittistä päivitystä.

Jos haluat jatkaa Mac työpöytäversion käyttöä, sinun tulee asentaa WineHQ -ohjelmisto itse ja käyttää jatkossa ohjelman Windows-versiota.

https://wiki.winehq.org/Download


OS X 10.14 ja sitä vanhemmat versiot
Lataa Ajas Mac työpöytäsovellus

App Storen ulkopuolelta ladattujen sovellusten suorittamisen salliva asetus on piilotettu OS X 10.12 ja uudemmissa versioissa. Voit itse sallia suorittamisen seuraavien ohjeiden avulla. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile ensin seuraavaa:
 • Avaa ohjelman asennustiedosto toiminnolla: Hiiren oikeaklikkaus -> Avaa (sen sijaan, että tiedoston päällä kaksoisklikataan).
 • Toiminto luo poikkeussäännön, ja ohjelma voidaan avata joka tapauksessa. Myös kaksoisklikkaus on tämän jälkeen mahdollista.


Jos tämä ei onnistu ja käytössäsi on versio 10.12. tai vanhempi, kokeile seuraavaksi näitä ohjeita:
 1. Lataa Ajas Mac -asennuspaketti Mac-tietokoneelle.
 2. Lataa korjaus zip-paketti Mac-tietokoneelle.
 3. Pura zip-paketti tietokoneella. Paketti saattaa tulla puretuksi myös automaattisesti, jos se on ladattu Safarin kautta.
 4. Puratusta paketista tulee kaksi uutta tiedostoa: ah_korjaus.scpt ja peruuta_ah_korjaus.scpt.
 5. Kaksoisklikkaa ah_korjaus.scpt -tiedostoa. Uusi ikkuna avautuu.
 6. Klikkaa Play -nappia (kolmio) ikkunan yläreunassa.
 7. Ohjelman asennus OS X 10.12 ja uudemmissa versioissa
 8. Ohjelma pyytää käyttäjän salasanaa eli Macin Apple ID -salasanaa.
 9. Kun salasana on syötetty hyväksytysti, korjaus on tehty.
 10. Suorita nyt Ajas Mac -asennuspaketti.
Kun Ajas -ohjelma on ensimmäisen kerran saatu avattua, edellisen korjauksen voi halutessa peruuttaa suorittamalla peruuta_ah_korjaus samalla tavalla, kun ah_korjaus tehtiin yllä.